• Promephot bvba werd in 1989 opgericht door Luc Daelman en zijn dochter Krist’l.
    Als agent voor de Münchener Messe was Promephot verantwoordelijk voor de promotie en begeleiding van beurzen georganiseerd door Messe Munchen voor België en Luxemburg.
    Promephot stond in voor het zoeken en begeleiden van exposanten, de promotie van bezoekers, het begeleiden van de bezoekers, de kaartenverkoop alsook de contacten met de pers.
  • In 1991 werd onder de nieuwe naam Exposervice  de promotie van de beurzen georganiseerd door Blenheim voor België en Luxemburg opgestart.
  • In 1994 werd de samenwerking met Messe München stopgezet.
  • In 1996 werd Blenheim overgenomen door Miller Freeman. Onze bestaande contracten werden door deze organisatie overgenomen. 4 jaar later verkocht Miller Freeman hun Europese beurzen aan Reed Exhibitions, en ook deze keer bleef Exposervice hetzelfde beurzenportfolio beheren.
    Over de jaren heen zijn er al heel wat verschuivingen gebeurd. Ondertussen werkt Exposervice voor verschillende beursorganisatoren.
  • 2020 zullen we ons lang herinneren als het jaar dat de Evenementen / beurzen niet konden plaatsvinden door Covid-19. Wij namen afscheid van ons kantoor in Nieuwkerken en namen onze intrek in ons nieuw kantoor in Beveren. Onder de naam Exposervice BV hopen we snel onze activiteiten verder te zetten.

Met meer dan 30 jaar ervaring biedt Exposervice u een begeleiding aan van A tot Z bij de organisatie van uw beursdeelname!

Wij maken voor u een selectie van internationale vakbeurzen verspreid over heel de wereld. Ons dynamisch team maakt u wegwijs in de technische formulieren en volgt uw dossier op van begin tot einde. Wij vormen de schakel tussen uw bedrijf en de beursorganisatie. Ook tijdens de opbouw en de eerste beursdagen is er steeds iemand van ons aanwezig.

Meer informatie over de beurzen kan u vinden op onze website. Indien u vragen heeft, kan u ons steeds bereiken via telefoon of e-mail.

Ons team

Krist’l Daelman

Kimberley Loir